İşte Konya Büyükşehir adayları! Oyunuzu kime vereceksiniz?

İşte Konya Büyükşehir adayları! Oyunuzu kime vereceksiniz?
 Muhabir
31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’ne gidilen süreçte Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayları belli oldu. www.pusulahaber.com.tr vatandaşın nabzını tutmak üzere bir seçim anketi hazırladı

Siyasi partilerin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu. AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay olurken, ana muhalefet partisi CHP ise Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak İsmail Sonkaya’yı gösterdi.

DEVA Partisi’nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Karaca, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’nin ortak adayı ise bir önceki dönem Saadet Partisi Konya Milletvekili olan Abdülkadir Karaduman oldu.

Yeniden Refah Partisi’nin merakla beklenen Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Konya kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerden biri olan Mehmet Köseoğlu oldu.

Zafer Partisi’nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayhan Milci, Millet Partisi’nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ise Mehmet Çankaya.

Bağımsız Türkiye Partisi ise Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Hasan Öztürk’ü gösterdi.

Türkiye İşti Partisi (TİP) Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Ortaabacı, HÜDAPAR’ın adayı ise Çetin Acu oldu.

HANGİ ADAYA OY VERECEKSİNİZ?

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde www.pusulahaber.com.tr Konyalı seçmenin nabzını tutmak ve oy tercihine dönük bir yaklaşım ortaya koymak üzere 2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde bir anket düzenledi. Konya Büyükşehir Belediyesi başkan adaylarının isimlerinin yer aldığı ankette bütün adayların isimlerine yer verilerek vatandaşa hangi adaya oy vermek istedikleri soruldu.

ANKET İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.