İyi başlasın iyi bitsin

İyi başlasın iyi bitsin
Torku Konyaspor Basket, sezonun ilk maçına kendi sahasında Royal Halı Gaziantep ile çıkıyor. Bu maçı kazanarak iyi bir başlangıç yapmak isteyen temsilcimizin bu kritik karşılaması saat 16.00’da başlayacak

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor, 2015-2016 sezonunun ilk maçına çıkıyor. Kendi sahasında ve seyircisi önünde bugün Royal Halı Gaziantep’i ağırlayacak olan yeşil-beyazlılar, bu zorlu maçı kazanıp sezona iyi bir giriş yapma hedefinde. Temsilcimiz ligin ilk haftasını maç oynamadan geçirdi. Ülkemizde yaşanan üzücü olaylar sonrasında ilan edilen 3 günlük yas nedeniyle Dev Kartalların ilk maçı Anadolu Efes maç ileriki bir tarihe ertelenmişti. Geçtiğimiz haftayı maç oynamadan geçiren yeşil-beyazlılar, yoğun bir şekilde Royal Halı Gaziantep maçına hazırlandı. Başantrenör Aziz Bekir ve yardımcıları yönetiminde mutlak galibiyete odaklanan temsilcimiz, sezona iyi bir başlangıç yapabilmek adına bugün saha çıkacak.

ANTEP’E KARŞI ÜSTÜNÜZ

Yeşil-beyazlılar, Royal Halı Gaziantep karşısında galibiyet sayılarında üstün. İki ekip lig tarihinde 4 kez karşı karşıya geldi ve temsilcimizin bu maçlardan 3’ünü kazanmayı başardı. Diğer yandan rakip Gaziantep, geçtiğimiz haftayı yeni sezonun ilk maçını Darüşşafaka Doğuş karşısında oynadı ve bu maçı 53-59’luk skorla kaybetti. Bu maçta Jawad Williams 23 sayı-6 ribaundluk performansı ile ilk haftada takımının en dikkat çeken ismi olarak istatistiklerde yer aldı.

MAÇ SAAT 16.00’DA

Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak olan zorlu karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. TBF TV üzerinden canlı yayınlanacak bu maçı Zafer Yılmaz, Ersan Ergüler, Serhat Büker hakem üçlüsü yönetecek. Öte yandan Dev Kartallar, sezonun ilk maçında taraftarlarına çağrıda bulundu. Gaziantep karşılaşmasına tüm basketbol severleri davet eden yeşil-beyazlılar, taraftarlarının desteğini arkasına alarak bu maçtan galip ayrılmayı hedefliyor. (Seda Erciş)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.