İYİ Parti’den Atalay’a ziyaret

İYİ Parti’den Atalay’a ziyaret
İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanı Tolunay Özçelik ve beraberindeki heyet, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay’ı ziyaret ederek, ‘Kapı Siyaseti’ çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanı Tolunay Özçelik, İYİ Parti İl Başkan Yardımcıları ve Komisyon Üyeleri Hale Tekin, Yıldız Fatma Yiğit, Elif Öz, Nesibe Özgür ile İYİ Parti Karatay Kadın Politikaları Başkanı Yudum Özmen Acar, Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay’ı ziyaret ettiler.

Genelde Türkiye, özelde ise Konya siyasetinin konuşulduğu ziyarette Başkan Özçelik, parti olarak Konya’daki faaliyetlerinden bahsetti. Kapı kapı vatandaşlara misafir olarak ‘Kapı Siyaseti’ çalışmalarına başladıklarını ifade eden Özçelik, “Vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, toplum içerisinde söylemedikleri sıkıntı ve taleplerini birebir dinleyerek not alıyoruz. Ona göre çalışma takvimi ortaya çıkarıyoruz. Parlementer sistemin ne olduğunu, ülkemiz için önemini anlatıyoruz. Vatandaşlarımızın partimize ve Millet İttifakı’na olan talebi bizi umut veriyor ve çalışma azmi katıyor. İlgiden memnunuz. Seçim tarihinin son gününe kadar vatandaşlarımızın kapısına giderek onlarla birebir ilgilenmeye, ülkemize değer katmak için yapacağımız çalışmaları anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay ise, ziyarette bulunan heyete çalışmalarında başarılar diledi. Mehmet Günnar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.