Jandarmanın uygulama noktasından kaçan şüpheli araç

Jandarmanın uygulama noktasından kaçan şüpheli araç
Uygulama noktasından kimlik tespiti sırasında kaçan ve içinde uzun namlulu silah olduğu anlaşılan araç, polis tarafından takibe alındı

İSTANBUL (AA) - Jandarma ekiplerinin uygulama noktasında kimlik tespiti sırasında kaçan ve içerisinde uzun namlulu silah olduğu anlaşılan araç polis tarafından takibe alındı.

Edinilen bilgiye göre içerisinde 2 kişi bulunan araç, uygulama sırasında içerisinde uzun namlulu silahın görülmesi üzerine hızla uzaklaşarak bir süre daha kaçmaya devam etti.

Lastiğin patlaması ve çıkmaz yola girilmesi üzerine şahıslar Ümraniye Mandıra Caddesi üzerinde aracı terk ederek yaya olarak kaçmaya devam etti.

Polis şahısları ara sokaklarda aramaya devam ederken, aracın olduğu yere olay yeri inceleme ekipler çağrıldı.

Çalışmalarını tamamlayan ekip araçtan 1 adet uzun namlulu silah ile çok sayıda sigara ele geçirdi, şahısların ise izini kaybettirdiği öğrenildi.

Kimlikleri, uygulama noktasındaki jandarmada kalan şahısları arama çalışmaları devam ederken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.