Kaldıkları yerden başlayacaklar

Kaldıkları yerden başlayacaklar
Sezon öncesinde takım iskeletini korumayı başaran Atiker Konyaspor, önceki yıllara nazaran daha oturmuş bir kadroyla sezona başlayacak

Yeni sezonda üç kulvarda mücadele edecek Atiker Konyaspor’da en büyük avantaj oturmuş kadro yapısı. Zorlu bir maratona adım adım hazırlanan yeşil-beyazlı ekip, ilk kez boy göstereceği Avrupa arenasında da oturmuş kadrosuna güveniyor. Süper Lig’de 2016-2017 sezonunu Rizespor maçı ile açacak olan Konyaspor’da kadronun çoğunluğu kağıt üzerinde şu anda bile yazılabilecek durumda.

KADRO MÜHENDİSLİĞİ

HOCAYA BIRAKILDI

Hemen her sezon öncesi birçok transferle sezona başlayan Atiker Konyaspor’da son iki sezondur bu alışkanlık yerini daha akılcı transfer politikasına bıraktı. Yeşil-beyazlı ekip, bu sezon daha farklı bir yapı ile lige başlayacak. Konyaspor için uzun sayılabilecek bir süredir teknik direktör Aykut Kocaman ile çalışan yeşil-beyazlılar, transfer konusunu hocanın sorumluluğuna bırakmış durumda. Kocaman’ın kadroyu adım adım kurma hedefiyle ilerleyen yeşil-beyazlılar, iskelet kadroya az sayıda transferle takım uyumunu en üst seviyeye çekerek, lige başlayacak.

TRANSFERDE SAKİN ADIMLAR

Yeşil-beyazlı yönetim, Aykut Kocaman’ın raporuyla birlikte yeni sezonun yapılandırmasına erken başladı. Sezonun sona ermesiyle iç transferlerini tamamlayan Konyaspor, oturmuş kadrosunu bozmayarak önemli bir adım attı. Kemik kadronun korunmasının ardından dış transfere yönelen yeşil-beyazlı ekip, eksik görülen mevkilere yapılan nokta transferle eksikliklerini gidermeye çalıştı. Şu ana kadar 2 yabancı transfer gerçekleştiren temsilcimiz, önümüzdeki günlerde yapacağı son takviye ya da takviyelerle lige hazır hale gelecek.

HEMEN HEMEN AYNI KADRO

Geçtiğimiz sezonki saha dizilişini bozmayı düşünmeyen Aykut Kocaman, aynı kadro yapısı ile devam etmesi bekleniyor. Takımdan ayrılan isimlerin yerini dolduran yeşil-beyazlılar, ufak tefek değişikliğin dışında hemen hemen aynı isimler ile sahadaki yerini alacak. Perşembe günü TSYD turnuvasına katılacak Konyaspor, lig öncesi son durumunu burada görme fırsatı yakalayacak. Kocaman, Rizespor karşındaki muhtemel 11’ini de hazırlık maçlarının ardından kesinleştirecek. (SPOR SERVİSİ)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.