Kale: Cihanbeyli'mize hizmetkâr olmaya devam edeceğiz

Kale: Cihanbeyli'mize hizmetkâr olmaya devam edeceğiz
 Editör
Cumhur İttifakı adayı olarak gösterilen Kale için Konya’daki aday tanıtım programının ardından geldiği ilçede muhteşem bir karşılama programı düzenlendi.

31 Mart’ta yapılacak Yerel Seçimlerde Cihanbeyli Belediye Başkanlığı için mevcut Başkan Mehmet Kale AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın yeniden adayı olarak gösterildi. Konya’da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından Cihanbeyli’ye gelen Başkan Kale, ilçede coşkuyla karşılandı. Gençler meşaleler yakarak Başkan Kale’nin adaylığını kutladı. AK Parti İlçe Teşkilatı önünde gerçekleştirilen programda vatandaşlara seslenen Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “AK Partimizin ve Cumhur İttifakımızın Cihanbeyli Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterildim. Bu görevi bana 3’üncü kez layık gören Liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bakanlarımıza, milletvekillerimize, AK Parti Konya İl Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, teşkilat mensuplarımıza, Milliyetçi Hareket Partimizin çok kıymetli Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye, il ve ilçe başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

cihanbeyli-mehmet-kale-3.jpg

“İLK GÜNKÜ AŞKLA YENİDEN ‘BİSMİLLAH’ DİYORUZ”

Bugüne kadar Cihanbeyli’ye tarihi hizmetler kazandırdıklarını ve muhteşem eserlerle ilçeyi donattıklarını ifade eden Kale, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Güzel memleketimiz Cihanbeyli’ye hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bugün burada altın çağını yaşattığımız ve dört bir yanını eserlerle donattığımız Cihanbeylimiz için yeniden “Bismillah” diyoruz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Cihanbeyli olacağız. Bizi samimiyetle kucaklayan halkımıza, ana babalarımıza, geleceğimiz olan evlatlarımıza ve güzel memleketimize hizmet etmek en büyük şereftir. Kadim geçmişimiz ve asırlık çınarlarımızdan aldığımız kuvvetle daha güçlü yarınlar inşa edeceğiz. Cihanbeyli ile sevgimiz, bağımız, kardeşliğimiz çok büyük. Daha da büyüyecek”

cihanbeyli-mehmet-kale-5.jpg

Programda konuşan AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Büneyye Ekinci ile MHP İlçe Başkanı Bayram Aydoğan da Cumhur İttifakı’nın 31 Mart Seçimlerinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Cihanbeyli’de de bir kez daha büyük bir zafere imza atacağını belirtti.

cihanbeyli-mehmet-kale-9.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.