Kamp tamam

Kamp tamam
Atiker Konyaspor, dün yaptığı antrenmanla Avusturya kampını tamamladı. Yeşil-beyazlılar yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay yönetiminde verimli bir kamp dönemi geçirirken, 2 günlük iznin ardından süper kupa çalışmalarına devam edecek

Yeni sezona yeni bir teknik ekip, yeni oyuncular, yeni sistemle girecek Atiker Konyaspor, hazırlıkların ikinci etabını da tamamladı. Yeşil-beyazlılar, Avusturya’da 10 günlük kamp yaparken, 4 hazırlık maçıyla yeni sistemi denedi. Ezekiel’in vize problemi nedeniyle kampa katılamazken, yeni transferler takıma çabuk adapte oldu.

 

HOCA MEMNUN

 

Kampta oyuncuların pestilini çıkaran Mustafa Reşit Akçay, kampın en mutlu ismi oldu. Tecrübeli teknik adam takımın istediklerini tam anlamıyla yerine getirmesinden dolayı mutlu olduğunu belirtirken, çok iyi bir oyuncu grubuyla çalıştığını oyuncularına söyledi.

 

SON ANTREMAN SABAH

 

Avusturya’da, sezona hazırlanan Atiker Konyaspor, sabah antrenmanıyla kampı tamamladı. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Oyuncular 35 metrelik parkurda 4 seri üzerinden yapılan tekrarlı sprint çalışmasının ardından pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman topla oyunla sona erdi.

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.