Kaptan süresiz kadro dışı

Kaptan süresiz kadro dışı
Atiker Konyaspor’da Alanyaspor maçının ardından şok bir karara imza atıldı. Yeşil-beyazlılarda iki yıldır yakalanan başarının mimarlarından Ali Çamdalı, kadro dışı bırakıldı.

Bu sezona da iyi başlayan kaptanın hafta içinde hocayla tartıştığı belirtilirken, geçen hafta ilk 11’de başlayıp iyi oynamasına rağmen bu hafta yedek olarak soyunmuştu. Kulübün resmi sosyal medya hesabından teknik heyetin talebiyle Ali Çamdalı’nın kadro dışı bırakıldığı belirtilirken, yeşil-beyazlı taraftarlar karara anlam veremedi.

Kulüpten yapılan açıklamada, teknik heyetin talebi üzerine yönetim kurulunun toplanarak takım kaptanı Ali Çamdalı'yı süresiz kadro dışı bıraktığı duyuruldu. 14 Eylül Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi maçında deplasmanda Marsilya ile karşılaşacak Atiker Konyaspor'da takım kaptanlarından Ali Çamdalı'nın kadro dışı bırakılması taraftarda şok etkisine neden oldu. Ali Çamdalı, sosyal medya hesabından kadro dışı bırakıldığına yönelik kulüpten yapılan açıklamayı takipçileriyle paylaştı. Yeşil-beyazlıların Süper Lig'in 4. haftasında dün iç sahada oynadığı ve 2-0 yenildikleri maçta Ali Çamdalı yedek kulübesinde bekletilmişti.

Radyospor programcısı Salim Manav'a konuşan Ali Çamdalı, "Kadro dışı kalmam teknik heyetimizin kararı. Böyle bir tasarrufları oldu. Onların bu kararından sonra konuşmak yanlış olur"dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum