KARAR KOCAMAN’IN

KARAR KOCAMAN’IN
Ara transfer döneminin yaklaşmasıyla Süper Lig’de haraketlilik artarken, temsilcimiz Atiker Konyaspor, doğru adımlarla giderek bu dönemi en iyi şekilde kapatmak istiyor

Spor Toto Süper Lig’de ilk yarının bitimine iki hafta kala, gözler ara transfer döneminde gerçekleştirilecek görüşmelere çevrildi. Atiker Konyaspor’da da önümüzdeki haftadan itibaren hareketli günler yaşanacak. Ligin ikinci yarısı için kadrosunu güçlendirmek isteyen yeşil-beyazlı ekip, planlamada hata yapmak istemiyor.

TOPLANTI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA

Teknik direktör Aykut Kocaman ve ekibi, transfer komitesiyle Karabükspor maçından sonra bir araya gelecek. Yapılacak toplantıda ara transfer döneminde atılacak adımlar kararlaştırılacak. Eksik mevkileri belirleyecek Kocaman, ardından yönetime raporunu sunacak. Diğer yandan yeşil-beyazlı ekipte iyi bir çıkış yakalayan bazı futbolcuların transfer dedikoduları da gündemde yer alırken, yeşil-beyazlı kulübe gelecek resmi tekliflerde nasıl bir yol izleneceği merakla bekleniyor.

ÖMER ALİ’YE TEKLİF YOK

Atiker Konyaspor’un yükselen yıldızı Ömer Ali Şahiner için yapılan görüşmelerin bir sonucu olmadığı öğrenildi. Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u konuk ettiği maçın öncesinde bir araya gelen Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ile Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Ömer Ali Şahiner için kısa bir görüşme yaptığı öğrenildi. Ancak herhangi bir teklifin olmadığı ve Konyaspor’un da başarılı oyuncuyu bırakma niyetinde olmadığı biliniyor. 

Erhan Gökmen

“Net bir sonuç yok”

Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Erhan Gökmen, yapılacak planlamayla transfer harekâtına başlayacaklarını söyledi. Henüz çalışmalara başlamadıklarını ifade eden Gökmen, yeşil-beyazlı futbolcular için de gündeme yansıyan tekliflerin olmadığını belirtti. Özellikle Ömer Ali Şahiner için teklif olmadığını dile getiren Gökmen, “Şunu net bir şekilde söyleyebiliriz ki Ömer Ali Şahiner’e gelen bir teklif yok. Sadece Trabzonspor’dan değil diğer kulüplerden de bize intikal etmiş bir teklif yok. Konuşmalar illa ki olacak. Bizler de Aatıf için de görüşmüştük zamanında. Ancak net bir sonuç yok” dedi. Gökmen ayrıca, pazar günü oynanacak Karabükspor maçıyla ilgili olarak şöyle konuştu: “Ligdeki yerimizi korumak için çok önemli bir maç olacak. Karabük’e kazanmak için gideceğiz. İlk yarıyı en iyi şekilde bitirmek için kalan maçlarımızdan 3 puanla ayrılmak istiyoruz.”

Ömer Korkmaz

“Transfer sezonu iyi geçecek”

Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, ara transfer dönemi için gerçekleştirilecek toplantının önümüzdeki hafta yapılacağını açıkladı. Hafta sonu oynanacak Karabükspor maçının ardından teknik heyet ile bir araya gelecek transfer komitesi, eksik mevkilerin listesini alacak. Amaçlarının doğru bir adımla transfer sürecini geçirmek olduğunu ifade eden Korkmaz, “Teknik ekibimizle transfer toplantısını gerçekleştireceğiz. Ardından takviye yapılacak mevkiler üzerinde çalışmalara başlayacağız. Henüz bir çalışma olmadı. Ancak en iyi şekilde transfer dönemini geçirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.