Karatay Belediye Başkan adayları belli oldu! Oyunuzu siz kime vereceksiniz?

Karatay Belediye Başkan adayları belli oldu! Oyunuzu siz kime vereceksiniz?
 Muhabir
31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için siyasi partiler adaylarını bu süreçte birer birer açıkladı. Konya’nın Karatay Belediye Başkan Adayları da belli oldu.Pusula Haber olarak sizler için seçim anketi hazırladık. Peki, siz kime oy vereceksiniz?

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için seçim süreci yoğun bir tempo ile devam ediyor. Siyasi partilerin adayları bu süreçte birer birer açıklandı.Pusula Haber olarak sizler için seçim anketi hazırladık. Peki, siz hangi Karatay Belediye Başkan Adayına oy vereceksiniz? Tıkla-oyla…

Siyasi partilerin Konya’da belediye başkan adayları belli oldu. Bu gelişmenin ardından hangi Karatay’da hangi siyasetçinin aday gösterildiği merak konusu oldu. Peki, Karatay Belediye başkan adayları kimler oldu? İşte o isimler…

Karatay’da Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti, MHP ve CHP olmak üzere diğer partilerinde belediye başkan adayları belli oldu.

Konya'da Cumhur İttifakı'nın Karatay Belediye Başkan Adayı mevcut başkan Hasan Kılca tekrar aday gösterildi.

Ana muhalefet partisi CHP ise Karatay Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Üstündağ’ı aday olarak ilan etti.

Yeniden Refah Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı İsa Gökhan Duysak ise dikkat çekti.

DEVA Partisi’nin Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Ömer İbrahimoğlu, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’nin ortak adayı ise Muhammed Cihad Güzel oldu.

Açıklanan adaylar arasında 1998 doğumlu Türkiye İşti Partisi (TİP) Partisi’nin Karatay Belediye Başkan adayı Metin Örs en genç başkan adayı olarak yerini aldı.

Zafer Partisi’nin Karatay Belediye Başkan Adayı Muhsin Civcik, HÜDAPAR’ın adayı ise Abdurrahman Dal oldu.

SİZ HANGİ ADAYA OY VERECEKSİNİZ?

Seçimler için geri sayım sürerken partilerin hazırlıkları da devam ediyor. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde www.pusulahaber.com.tr Konyalı seçmenin nabzını tutmak ve oy tercihine dönük bir yaklaşım ortaya koymak üzere 2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde bir anket düzenledi. Selçuklu Belediyesi başkan adaylarının isimlerinin yer aldığı ankette bütün adayların isimlerine yer verilerek vatandaşa hangi adaya oy vermek istedikleri soruldu.

OY KULLANMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.