Karatay'da YKS hazırlık öğrencileri için motivasyon seminerleri düzenleniyor

Karatay'da YKS hazırlık öğrencileri için motivasyon seminerleri düzenleniyor
Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi ve Karatay Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi iş birliğinde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlık öğrencilerine yönelik motivasyon semineri başladı.

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi ve Karatay Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi iş birliğinde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlık öğrencilerine yönelik motivasyon semineri başladı.

Eğitim ve gençlik alanında hayata geçirdiği birçok proje ile yatırımla eğitim çağındaki çocuklar ve gençlerin her an yanında olan Karatay Belediyesi, sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik de birçok çalışma yürütüyor. Bu kapsamda Karatay Belediyesi; Karatay Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi işbirliği yaparak, 8-9 Haziran 2024'te yapılacak YKS'ye hazırlanan öğrencilere yönelik motivasyon seminerlerine başladı. Öğrencilerin sınav stresini azaltmak amacıyla organize edilen "Başarıya Götüren Navigasyon" adlı seminerler dizisinin ilki, Karatay Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi. Necmettin Erbakan Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörü Öğretim Görevlisi Ali Bozgedik, "YKS İçin Yalnızca Motivasyon Yetmez" sloganıyla yaptığı sunumunda YKS'yi, sınava hazırlık sürecini ve bu süreçte izlenmesi gereken aşamaları öğrencilerle paylaştı.

KARATAY BELEDİYESİ BİLİM VE TEKNOLOJİ ÇAĞINI YAKALAMIŞ BİR BELEDİYE

Karatay Belediyesi'nin gençlere yönelik hizmetlerde bilim ve teknoloji çağını yakaladığına vurgu yapan Ali Bozgedik, "Mobil ve web teknolojileri, yapay zeka, bulut teknolojileri ve oyun geliştirmeyle ilgili Karatay Belediyemiz bir festival düzenlemiş. Bu konuyu yakalayan belediyeler halkın sevgisini, ilgisini kazanacak bu konuyu takip etmeyen belediyeler ise geride kalacak. Karatay Belediyesi bunu yakalamış. Sizlerde çağın getirdiklerini takip edin. Zorluklarla karşılaştığınızda mücadeleden vazgeçmeyin. Dolayısıyla karşılaştığınız herhangi bir güçlükte vazgeçmeyin hedeflerinize ulaşabilmek için mücadele ruhuyla devam edin. Belediyelerimiz güzel imkanlar sağlıyorlar. Bugün bir arada olduğumuz gençlik merkezi çok güzel bir tesis. Merkezdeki kütüphane ortamını, spor salonunu, konferans salonunu sık sık kullanın. Bizler sizler burada olduğunuz zaman hep geleceğiz ve siz başarılı olun diye her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz" dedi.

Seminerlerin önemine dikkat çeken Ali Bozgedik; programın düzenlemesinde emeği geçen Karatay Belediyesi'ne teşekkür etti.

GENÇLERİMİZİN HAYATINA DOKUNACAK PROJELER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; programda gençlerle bir araya geldiği için büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Kılca; gençleri anlamaya ve onların hayatına dokunacak projeler üretmeye önem verdiklerini aktararak, seminerlerin devam edeceğini söyledi. Başkan Kılca, "Karatay Belediyesi olarak gençlerimizin hep yanında olduk olmaya da devam ediyoruz. Geleceğimizin teminatı gençleri çok önemsiyoruz, değer veriyoruz. Biz geleceğimizi gençlerimize emanet ediyoruz ve onlara hizmet etmek için her fırsatı değerlendiriyoruz. Bu kapsamda ilçemize kazandırdığımız Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezimiz Karatay'ımıza değer katan projelerimizden birisi oldu. Kısa süre sonra Gençlik Merkezimizin içerisine Kafe Karatay şubemizi de açacağız. Gençlerimiz merkezimizden dolu dolu istifade ediyorlar. Tüm gençlerimize hayırlı olsun. Bugün burada sınava hazırlanan öğrencilerimizi motive etmek amacıyla seminerlerimize başladık. Ali Bozgedik hocamız öğrencilerimizle önemli bilgileri ve tecrübeleri paylaştı. Her birinize hem sınavlarda hem yaşamınızda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.