Karayolları verilerine göre Türkiye'de güncel yol durumu

Karayolları verilerine göre Türkiye'de  güncel yol durumu
Karayolları Genel Müdürlüğü verilerini yayımladı. Türkiye genelinde yapılan yol çalışmaları, kapalı olan yolların durumu ve diğer detaylar haberimizde...

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı-Abant kavşaklarında (Bolu Dağı Tüneli geçişi) tünel portal yapısı ve viyadüklerde genleşme derzi yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, sürücüler Kaynaşlı Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna yönlendiriliyor. Abant Kavşağı'ndan tekrar otoyola giriş yapılabiliyor.

Niğde-Pozantı Otoyolu'nun 22-26. kilometrelerinde Kırkgeçit 15'inci viyadüğündeki derz çalışması sebebiyle Ankara istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Adana istikametinden iki yönlü sürdürülüyor.

TAG Otoyolu'nun Osmaniye-Düziçi kavşakları 12-17. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü gerçekleştiriliyor.

TEM Otoyolu'nun Çerkezköy-Kınalı kavşakları İstanbul istikametinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 19.00-06.00 saatlerinde şerit kapatma uygulanacak.

Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpündeki bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Karacasu-Tavas yolunun 14-30. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Eskişehir-Kütahya yolunun Eskişehir istikameti 27-30. kilometrelerinde çelik ağ ile şev koruma çalışmaları nedeniyle bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 1-16. kilometrelerinde muhtelif kesimlerdeki yapım çalışması sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Diyarbakır-Silvan yolunun 63-65. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım sol şeritten gidiş-geliş şeklinde sürdürülüyor.

Göle-Ardahan yolunun 28-31. kilometrelerindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.