Kartal eksiliyor Ömer Ali atıyor

Kartal eksiliyor Ömer Ali atıyor
Kupadaki Altay maçında attığı golle 10 kişi kalan Konyaspor’a hayat veren Ömer Ali, Karabük maçında da Selim Ay oyundan atıldıktan sonra sahneye çıktı ve 5 haftalık galibiyet özlemini dindiren golü attı

Kupadaki Altay maçında attığı golle 10 kişi kalan Konyaspor’a hayat veren Ömer Ali, Karabük maçında  da Selim Ay oyundan atıldıktan sonra sahneye çıktı ve 5 haftalık galibiyet özlemini dindiren golü attıTorku Konyaspor’da Aykut Kocaman’ın takımın başına geçmesinin ardından ilginç tesadüfler zinciri de ortaya çıktı. Bu sezon Kocaman’dan önceki süreçte 7 lig ve 1 kupa maçı oynayan temsilcimiz bu süreçte hiç kırmızı kart görmemişti. Kocaman ile imzaların atılmasının ardından ilk maçını İzmir’de Altay karşısında oynayan temsilcimizde Ali Çamdalı çift sarı karttan oyun dışı kalırken, 1-1 devam eden o maçta Ömer Ali attığı golle 10 kişi kalan ekibimize hayat vermiş ve turu getiren isim olmuştu. Üstelik Ömer Ali bu maça yedek başlayıp Recep’in sakatlığı sonucu oyuna girmişti.

Karabükspor maçına da yedek başlayan ve Djalma’nın sakatlığı sonucu maça dahil olan Ömer Ali bu kez de Selim Ay atılınca sahneye çıktı. 89. dakikada attığı golle Torku Konyaspor’u bir kez daha galibiyete uçuran Ömer Ali ilginç tesadüfler zincirinin bir parçası haline geldi. 

SADECE 3 PUAN DEĞİL

Ömer Ali Şahiner, iyi mücadele ettikleri maçta değeri sadece 3 puan olmayan çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.  Şahiner, “Rakibimizin açık futbolu tercih etmesiyle mücadele gücü yüksek bir karşılaşma oldu. İstediğimiz gibi başlayamadığımız maçta daha sonra dengeyi kurduk. İkinci devrenin başlarında üstünlüğü elimize geçirdik ve birkaç pozisyon bulduk. Maçın sonlarına doğru 10 kişi kalmamıza rağmen oyundan düşmedik. Karşılığını da 1-0'lık galibiyetle ve 3 puanla aldık. Yeni teknik direktörümüzle çıktığımız ilk lig maçında kazandığımız için mutluyuz. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Bu galibiyet bizim için sadece 3 puanla ifade edilemeyecek kadar değerli. Emeği geçen herkesi kutluyorum” şeklinde görüş belirtti. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.