KARTAL, MORAL ARIYOR

KARTAL, MORAL ARIYOR
Ligin son maçını cuma günü deplasmanda Gaziantep ile oynayacak olan Dev Kartallar’da hazırlıklar galibiyet üzerine sürüyor. Kulüp Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, ligi galibiyetle tamamlamak istediklerini söyledi.

Seda Erciş'in Haberi

TBL’nin otuzuncu ve son haftasında cuma günü deplasmanda Royal Halı Gaziantep’e konuk olacak olan temsilcimiz Torku Konyaspor Basket’te hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta evinde Türk Telekom’a son saniyede mağlup olan Potanın Kartalları, cuma günü oynanacak ligin son maçını kazanarak hem üst süte alınan yenilgileri telafi etmeyi amaçlayacak, hemde ligi güzel bir galibiyet ile bitirmeyi hedefleyecek. Royal Halı Gaziantep cephesinde ise play-off için kritik bir değer taşıyor. Cuma günü oynanacak olan karşılaşmanın saati ise 18.30 olarak belirlendi. Karşılaşmanın hazırlıklarına başantrenör Aziz Bekir yönetiminde sürdüren yeşil-beyazlılarda eksik bir oyuncu bulunmuyor. Ligin son maçına teknik ve taktik çalışan temsilcimiz, galibiyet için tüm hesapları yapıyor.

TUNAHAN TURHAN, “LİGİ GALİBİYETLE KAPATMAK İSTİYORUZ”

Torku Konyaspor Basketbol Takımının Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, ligde oynanacak son maç ile ilgili açıklamalarda bulundu. Royal Halı Gaziantep ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Turhan, galip gelmeyi çok istediklerini vurguladı. Turhan, “Ligin son haftasını deplasmanda Gaziantep karşısında oynayacağız. Zorlu ve keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. Son haftalarda aldığımız mağlubiyetleri bu maçı kazanarak telafi etmek istiyoruz. Ligi galibiyetle tamamlamak bizim için çok önemli. Hedeflediğimiz yere geldik fakat galibiyetle sezonu bitirmek hem teknik ekip hemde oyuncular açısında moral olur. Takımımızın da bunu başaracağına inanıyoruz. Umarım bu zorlu maçı kazanıp ligi iyi bir noktada tamamlarız” diye konuştu. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.