KARTAL, SÜRPRİZ PEŞİNDE

KARTAL, SÜRPRİZ PEŞİNDE
Ligin erteleme maçında bugün Fenerbahçe Ülker’i ağırlayacak olan Torku Konyaspor’da hedef sürpriz galibiyet. Karşılaşma saat 18.30’da başlarken Lig TV 3’den canlı olarak yayınlanacak

Seda Erciş'in Haberi

Türkiye Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nin yirmi yedinci haftasında temsilcimiz Torku Konyaspor, Euroleague karşılaşması nedeniyle ertelenen Fenerbahçe Ülker maçını bugün saat 18.30’da Konya’da oynayacak. Selçuklu Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek iki takımın mücadelesi Lig TV 3’den canlı olarak ekranlara gelecek. Zorlu bir süreçten geçen ve oynadığı son üç deplasman maçından mağlup ayrılan Dev Kartallar, play-off şansını zora sokmuş oldu. Bugün sahasında ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe Ülker’i konuk edecek olan temsilcimiz, taraftarlarının da desteği ile sürpriz yapmayı hedefleyecek. Kısa bir süre içerisinde antrenman yapma fırsatı bulan yeşil-beyazlı ekip, bu süre zarfında rakibinin eksikliklerini değerlendirecek şekilde taktik çalışmalar gerçekleştirdi. Başantrenör Aziz Bekir’in öğrencileri hücum ağırlıklı oyununu sahaya yansıtarak güçlü rakibini yenmeyi hedefleyecek.

YÜK TROY DEVRİES’TA

Öte yandan Potanın Kartalları, puan cetvelinde 12 galibiyet ve 1 maç eksiği ile on ikinci sırada bulunurken, İstanbul temsilcisi 20 galibiyet ile averajla ikinci sırada yer alıyor. Geride kalan 27 maç sonunda Troy De Vries, 18.4 sayı ortalaması ile takımın sayı lideri olurken, Aleksandar Rasic forma giydiği 26 maçta 3.53 asist ortalaması tutturarak hücum organizasyonlarında en önemli silahlardan biri oldu.

BİLETLER TÜKENİYOR

Selçuklu Spor Salonu’nda oynanacak Torku Konyaspor-Fenerbahçe Ülker karşılaşmanın bilet satışları devam ettiği bildirildi. Zorlu karşılaşmanın biletlerine de ilgi yoğun olduğu öğrenilirken yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, maç saatine kadar salon önünde satılan gişelerden alabilecekleri belirtildi. Yönetim, taraftarlarında desteğini arkalarına alarak galibiyete yakın olabileceklerini ve güçlü rakiplerini kendi evinde yenebilecekleri ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.