Kartal, Trabzon Avında

Kartal, Trabzon Avında
Lig’de yakaladığı çıkışı sürdürmeyi hedefleyen Torku Konyaspor, bugün deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak

Lig’de yakaladığı çıkışı sürdürmeyi hedefleyen Torku Konyaspor, bugün deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. İyi bir sonuç ile evine dönmeyi amaçlayan temsilcimizin maçı Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak

 

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftanın açılış maçında temsilcimiz Torku Konyaspor, bugün deplasmanda Trabzonspor’a konuk oluyor. Dış sahada aldığı başarılı sonuçların ardından geçtiğim hafta evinde Mersini mağlup eden yeşil-beyazlılar, 3 puanı alarak büyük bir moral toplamıştı. Özellikle deplasmanlardaki şanssızlığını yeni sezon ile birlikte erkenden kıran ve başarılı sonuçlar alan temsilcimiz, yine bugün Trabzon deplasmanında galibiyeti arayacak. Hafta başından bu yana teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yoğun bir program gerçekleştiren Kartallar, Trabzon maçının teknik ve taktik çalışmalarına oldukça önem verdiği görüldü. Son haftalarda düşüşe geçen bordo-mavili ekibe karşı bir darbe de yeşil-beyazlılar yapma amacında. Geride kalan 6 haftada 9 puan toplayan Torku Konyaspor, averajla 11.sırada bulunuyor. Rakip Trabzon ise 10 puan ile 8.sırada yer alıyor.

KARTAL’DA 3 EKSİK

Yeşil-beyazlıların bugün deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı öncesi 3 eksik oyuncusu bulunuyor. Sakatlıkları devam eden Kaya Tarakçı, İbrahim Sissoko ve Ciprian Marica maç kadrosuna dâhil edilmediği bildirildi. Geçtiğimiz hafta Mersin karşısında sergilediği futbol ile herkesin beğenisini toplayan Sissoko, Traore’nin attığı ilk golün de asistini yapmıştı. Sakatlıkları nedeniyle Trabzon karşısında forma giyemeyecek olan Sissoko’nun yerine ise Kocaman’ın tercihi merakla bekleniyor. Öte yandan Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmada hakem Süleyman Abay düdük çalacak. 

MUHTEMEL 11’LER

Trabzonspor karşısında temsilcimizin kalede Serkan Kırıntılı, Ali Turan, Ömer Ali Şahiner, Jagos Vukovic, Mehmet Uslu, Holmen, Ali Çamdalı, Traore, Alban Meha, Uğur İnceman(Vedat) ve Rangelov ilk 11’i ile çıkması bekleniyor.

Bordo-mavili takımın ise Alvarado, Cavanda, Mustafa Yumlu, Douglas, Constant, Medjani, Okay Yokuşlu, Özer Hurmacı, Marin, Erkan Zengin ve N'Doye 11'i ile çıkması bekleniyor. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.