Kartal’da büyük operasyon

Kartal’da büyük operasyon
Torku Konyaspor yeni sezona kadrosunu büyük ölçüde yenileyerek girecek

Spor Servisi

Torku Konyaspor yeni sezona kadrosunu büyük ölçüde yenileyerek girecek. Şu ana kadar iç transferde üç oyuncuya (Ali Turan, Uğur İnceman ve Kaya Tarakçı) imza attıran, dış transfer kapsamında da Arnavut Ablan Meha ve Portekizli savunma oyuncusu Dusso Junnior ile anlaşma sağlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, teknik heyetin raporu doğrultusunda Selim Ay, Jagos Vukoviç, Ali Çamdalı, Kenan Özer, Volkan Fındıklı, Vedat Bora, Ciprian Marica, Mario Felgueiras ve Ömer Ali Şahiner ile de yoluna devam edecek. Kiralık sözleşmesi sona eren oyunculardan Gabriel Torje’yi yeniden kiralama yoluna gitmek isteyen ve bu noktada temaslarını sürdüren Torku Konyaspor; takımdan ayrılan Benjamin Fuchs ve Mehmet Güven’in yanı sıra Özgür Özkaya, Recep Aydın, Elvis Kokalovic ve Barış Örücü ile de yollarını ayırma kararı alırken, sözleşmeleri sona eren Djalma Campos ve May Mahlangu ile de yeniden anlaşılmayacak. Dimitar Rangelov konusunda ise belirsizlik devam ediyor.

Torku Konyaspor’un geçtiğimiz sezon farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen isimlerle de yola devam etmemesi büyük ölçüde kesinlik kazandı.

 

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.