Katil İsrail'in Gazze'ye saldırılarında Hamas lideri Heniyye'nin 3 oğlu ve 2 torunu şehit oldu

Katil İsrail'in Gazze'ye saldırılarında Hamas lideri Heniyye'nin 3 oğlu ve 2 torunu şehit oldu
İsrail ordusu, Ramazan Bayramı'nda Heniyye ailesinin aracını bombalayarak 5 kişinin ölümüne, çok sayıda kişinin yaralanmasına neden oldu.

İsrail'in Gazze'deki Eş-Şati Mülteci Kampı'nda bir aracı hedef alması sonucu Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin 3 oğlu ve 2 torunu hayatını kaybetti.

İsrail, Eş-Şati Mülteci Kampı sakinleri ve yakınlarıyla bayramlaşmaya giden Heniyye'nin ailesinden bir aracı hedef aldı.

Sağlık kaynakları, saldırıda Heniyye'nin Hazım, Emir ve Muhammed isimli oğullarıyla torunlarından üçünün hayatını kaybettiğini, yaralananların da olduğunu bildirdi.

Katil İsrail ordusunun saldırısıyla ilgili Hamas tarafından yapılan açıklamada, "İsrail ordusu, Ramazan Bayramı'nın ilk günü öğleden sonra Heniyye ailesinin aracını bombalayarak katliam gerçekleştirdi. Şimdiye kadar 5 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı." denildi.

Açıklamada, son 24 saatte İsrail'in düzenlediği saldırılarda 125'ten fazla kişinin şehit olduğu belirtildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.