Kayıp aranıyor

Kayıp aranıyor
Yeşil-beyazlıların sıkıntılı oyuncusu Marica, milli takımda da forma giymeyerek futbol kamuoyunu şaşırtmadı

Torku Konyaspor’un müzmin sakatı Ciprian Marica’nın sıkıntılı günleri devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünü sakat olarak geçiren ve ligde sadece altı maç oynayan Rumen golcü, yeni sezona da aynı sıkıntılar ile başladı. Yönetimin oyuncu ile ilgili herhangi bir sakatlığının yok demesine rağmen Marica, yine sakatlanarak bu demeci yalanlamış oldu. Sezon başında taraftarın patlama beklediği ancak yeni transfer Riad Bajic’e formayı kaptırarak taraftarın beklentisini boşa çıkaran Marica, Aykut Kocaman’ın da gözünden iyice düşmüş durumda. Rangelov, Bajic ve Ömer Şişmanoğlu’nu antrenmanlarda deneyen Kocaman’ın kafasındaki hücum hattında Marica’ya yer olmadığı görüldü.

MİLLİ TAKIMDA DA YOK!

Öte yandan Ciprian Marica Romanya milli takımının Euro 2016 Avrupa Eleme maçları kapsamında Macaristan ve Yunanistan ile oynanacak maçlara davet edilmesine rağmen forma giyemeyerek futbol kamuoyunu şaşırtmadı. Romanya, önceki gün Yunanistan ile karşılaşmış ve 0-0 berabere kalmıştı. Rumen golcü, bu karşılaşmanın kadrosuna dahil alınmamıştı. Konyaspor da Marica’nın satışı için devre arasını bekliyor. Taraftarların da sabrının kalmadığı ve Aykut Kocaman’la yıldızları bir türlü barışmayan oyuncunun kesin olarak takımdan ayrılması beklenirken, yeşil-beyazlı kulübün teklifleri en iyi şekilde değerlendireceği öğrenildi. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.