Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya'da Cuma Namazı kıldı! Sosyal medyada olay oldu!

Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya'da Cuma Namazı kıldı! Sosyal medyada olay oldu!
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim tarihinin resmileşmesinin ardından Malatya'da incelemelerde bulundu. Saadet Partililerin "Mücahit" benzetmesi yaptığı Kılıçdaroğlu beraberindekilerle Cuma Namazı kıldı.

Saadet Partili GİK üyesinin "Mücahit Kılıçdaroğlu" nitelemesi yaptığı Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya'da Cuma Namazı kıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim tarihinin resmileşmesinin ardından Malatya'da yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin seçime, değişime ihtiyacı var. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

aw845352-04.jpg

Bir dizi temasta bulunmak üzere depremlerden etkilenen Malatya'da bulunan CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş, Özgür Özel'le birlike Cuma Namazı sonrası açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, seçim tarihi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin seçime, değişime ihtiyacı var. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cuma Namazı kılması Sosyal medyada gündem oldu. Paylaşımlarda bir çok kişi Kılıçdaroğlu'nu ilk kez camiden çıkarken gördüğü yorumları yapması dikkatlerden kaçmadı.

ALABARDA: ALLAH KABUL ETSİN

Gazeteci ve Güvenlik Uzmanı Yusuf Alabarda, "Kemal Kılıçdaroğlu CUMA NAMAZI sonrası açıklamalarda bulunmuş. Allah kabul etsin" dedi.

MERVE ŞEBNEM ORUÇ: 'DİN İSTİSMARI' LOADİNG?

Gazeteci Merve Şebnem Oruç ise, "Kemal Kılıçdaroğlu’nu ilk defa Cuma namazı sonrası cami çıkışında görüyorum. “Din istismarı” loading?" ifadelerini kullandı.

untitled-1.jpg

untitled-1-001.jpg

BAHÇE: ERDOĞAN BİR DÖNEM DAHA KALIRSA CHP'LİLERİ 5 VAKİT NAMAZA BAŞLATIR

Gazeteci Yazar Zeki Bahçe de, "Recep Tayyip Erdoğan ne mi yaptı ? 20 yıl sonunda Kılıçdaroğlu'nu Cuma namazına başlattı. Bir dönem daha kalırsa bütün CHP'lileri 5 vakit namaza başlatır inşallah. Tebrikler " ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum