Kılıçdaroğlu’nun seccadeye ayakla basması gündemdeki yerini koruyor

Kılıçdaroğlu’nun seccadeye ayakla basması  gündemdeki yerini koruyor
Kemal Kılıçdaroğlu’nun seccadeye ayakla basarak çektirdiği fotoğrafların yenileri ortaya çıktı

Millet İttifakı ve HDP'nin cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seccadeye ayakla basarak çektirdiği fotoğraf gündemdeki yerini koruyor. Söz konusu fotoğraf karelerinin ikincisinin ortaya çıkmasının ardından seccade skandalında üçüncü fotoğraf karesi de ortaya çıktı.

Öte yanda her fırsatta FEÖT'cülere mesaj yollayan ve KHK'lıları göreve iade edeceği vaadinde bulunan Kılıçdaroğlu'nun fotoğraf kareleri FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen'in benzer pozlarını akıllara getirdi.

fsnsymwx0aepxw1.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fazla kalmadı 40 gün. Bu 40 gün içerisinde birileri seccadelerin üzerine ayakkabılarla basabilir. Çünkü bunlar Pensilvanya’dan alıyorlar talimatı. Onlara göre meşrudur, yapabilirler" ifadelerini kullanmıştı.

fsvecu5xgaa2lxm.jpg

Gelen tepkiler üzerine Kılıçdaroğlu sosyal medyadan "Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum" açıklaması yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.