KGC Başkanı Kösedağ'a ziyaretler

KGC Başkanı Kösedağ'a ziyaretler
KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Yunus Karadağ, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC)...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Yunus Karadağ, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Metin Kösedağ'ı ziyaret etti.

Hiçyılmaz, ziyarette, 13 Mayıs'ta yapılan olağan genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Kösedağ'ı tebrik ederek, yeni yönetim kuruluna da başarılar diledi.

Seçim sonuçlarının Kayseri için hayırlı olmasını temenni eden Hiçyılmaz, "Oda olarak Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ile sıcak ilişkiler kurduk, kurmaya da devam edeceğiz. Benim için medya önemli bir yere sahip. Bununla birlikte habere de büyük bir önem veriyorum. Medya, haber yapma konusunda özgür olmalıdır ancak doğru haber yapmak da önemlidir. Bundan sonra da sizlerle sıcak ilişkilerimize devam edeceğiz." dedi.

Kösedağ da üyelerinin büyük çoğunluğunun desteğini alarak yeniden başkanlığına seçildiğini anımsatarak, "Seçim günü bize salonunuzu açtığınız için teşekkür ediyorum. Bugüne kadar Ticaret Odası ile iş birliği yaptık. Bundan sonra da birlikte çalışacağız. Hiçbir zaman birbirimizi incitmedik. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yunus Karadağ da ayrı gerçekleştirdiği ziyaretinde Kösedağ'a başarılar diledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.