KGM bülteni yayımladı: İşte kara yolları çalışmalarında son gelişmeler

KGM bülteni yayımladı: İşte kara yolları çalışmalarında son gelişmeler
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım faaliyetleri devam eden kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu verilerine göre, TEM Otoyolu'nun Çerkezköy-Kınalı kavşakları İstanbul istikametinde üstyapı onarım faaliyetleri sebebiyle 19.00-06.00 saatlerinde şerit kapatma olacak .

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun güzergahı (İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) Gemlik Serbest Bölge-Gemlik kavşaklarında yapım onarım nedeniyle İstanbul istikametinde sağ şerit trafiği durdurularak, ulaşım 2 şeritten olacak.

Denizli-Çardak güzergahı güzergahı 20-23. kilometrelerinde Kaklık Alt Geçidi yapım faaliyetleri nedeniyle ulaşıma yan yollardan kontrollü izin sağlanıyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara güzergahı 48-52. kilometrelerinde üstyapı yenileme ve yapım faaliyetleri sebebiyle Kahramankazan-Ankara güzergahı trafiğe kapandı. Bu çevrede ulaşım Ankara-Kahramankazan istikametinden iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

Aydıncık-Anamur güzergahı 23-25. kilometrelerinde (Büyükeceli-Yanışlı kesimi) patlatmalı yapım faaliyetleri sebebiyle 09.00-17.00 saatlerinde ulaşım kontrollü sürdürülecek.

Pınarbaşı-Gürün güzergahı 12-18 ve 25-30. kilometrelerindeki yapım çalışması dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Ünye-Fatsa yolunun 34-35. kilometrelerindeki onarım faaliyetleri nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Konya-Antalya otoyolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya güzergahı sağ tüpü bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle kapatıldı. Bu bölgede sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Diyarbakır-Mardin yolunun 14-16. kilometrelerindeki onarım faaliyetleri nedeniyle sağ şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım sol şeritten gidiş-geliş şeklinde devam ediyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.