Kocaeli Gençlik Çalıştayı

Kocaeli Gençlik Çalıştayı
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş:- "Lise eğitimini tamamlayamamış ya da tamamladıktan sonra hayata atılmış yaklaşık 6 milyon gencimiz olduğunu düşünüyoruz. Bu 6 milyonun bizim meslek edindirme kursları ve gençlik merkezlerinde yapılacak çalı

KOCAELİ (AA) - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Lise eğitimini tamamlayamamış ya da tamamladıktan sonra hayata atılmış yaklaşık 6 milyon gencimiz olduğunu düşünüyoruz. Bu 6 milyonun bizim meslek edindirme kursları ve gençlik merkezlerinde yapılacak çalışmalarla kalplerine dokunuyor olmamız gerekiyor." dedi.

Ecertaş, Kocaeli Gençlik Çalıştayı'nda yaptığı konuşmada, kurucu genel başkanları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman gençliğin gelişimi üzerine çalışmalarda bulunduğunu belirtti. Çalıştayın temel konusunun, belediyelerin gençlik hizmetleri merkezlerinin daha verimli kullanılması için çalışmalar yapması olduğunu anlatan Ecertaş, "Bununla ilgili biz de bugün sivil toplum kuruluşları, akademisyenlerle toplumdaki tüm gençlere nasıl ulaşabiliriz? Bu konu üzerinde duruyoruz." diye konuştu.

Ecertaş, gençlik kolları olarak çeşitli meslek gruplarından binlerce gençle bir araya geldiklerini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

"Üniversitede çeşitli bölümlerde okuyanları var. Biz, insanları 30 yaşına kadar genç kabul ediyoruz. Dolayısıyla bu yaşa kadar her gencin her türlü sıkıntısıyla ilgili kendimizi sorumlu hissediyoruz. Bu konularla ilgili yapılabilecekleri düşünüyoruz. Lise eğitimini tamamlayamamış ya da tamamladıktan sonra hayata atılmış yaklaşık 6 milyon gencimiz olduğunu düşünüyoruz. Bu 6 milyonun bizim meslek edindirme kursları ve gençlik merkezlerinde yapılacak çalışmalarla kalplerine dokunuyor olmamız gerekiyor. Bu konuyla alakalı burada istişarelerde bulunuyoruz."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.