Kocaman istikrar

Kocaman istikrar
Spor Toto Süper Lig’de 10. hafta geride kalırken, istediği sonuçları alamayan 5 takım teknik direktör değişikliğine gitti.

Spor Toto Süper Lig’de 10. hafta geride kalırken, istediği sonuçları alamayan 5 takım teknik direktör değişikliğine gitti. Ligin yeni ekibi Adanaspor ile Akhisar Belediyespor, Antalyaspor, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği’nde yönetim teknik direktör değişikliğine başvurdu. Her sezon karşılaşılan bu duruma karşı istikrarlı bir şekilde devam eden sadece iki isim kaldı. Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın elde ettiği bu istikrarla dikkatleri çekiyor. Ligde teknik direktör kıyımı yaşanırken her iki takımın Kocaman ve Avcı, takımlarının başında kalan iki isim oldu. 10 haftası geride kalan ligde Abdullah Avcı’nın Başakşehir’i 26 puanla zirvede yer alırken 13 puanlı Aykut Kocamanlı Konyaspor, 6’ıncı sırada bulunuyor. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.