KONSİAD Konya’daki ilk iftarını verdi

KONSİAD Konya’daki ilk iftarını verdi
Konyalı Sanayici İş Adamları Derneği Konya Şubesi iftar programıyla beraber devlet adamları, akademisyenler ve sivil toplum örgütlerinin başkanlarını bir araya getirdi.

Yaka Marina’da düzenlenen iftar yemeğine Orman ve Su işleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik, KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.

“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

İftar programında konuşma yapan KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, “Bizler bu topraklar sevgi tohumlarını atmaya çalışan bireyleriz. Müreffeh Türkiye’nin bizleri beklediğini inanarak çalışıyoruz ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kadir Gecesi’ni yaşamanın sevinciyle birlikte Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Allah’ın bizleri tekrar bir araya getirmesi dileğiyle sizleri selamlıyorum” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.