Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay'a coşkulu karşılama

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay'a coşkulu karşılama
AK Parti'nin yerel seçimlerde yeniden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterdiği Uğur İbrahim Altay, Ankara'dan dönüşünde meşalelerle karşılandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda yeniden Konya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı açıklanan Uğur İbrahim Altay Konya'ya döndü.

aw123048-01.jpg

PARTİLİLER KARŞILADI

AK Parti Konya İl Başkanlığı önünde meşalelerle karşılanan Altay, burada partililerle bir araya geldi.

aw123048-02.jpg

Konya halkının desteğiyle 6 yıldır Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı, öncesinde de Selçuklu Belediye Başkanlığı'nı şeref ve onurla yürüttüğünü ifade eden Altay, şunları kaydetti:

"İnsan hayatında önemli dönüm noktaları vardır. 22 Ocak 2009'da başladığım bu yolculukta bugün de hayatımın en önemli dönüm noktalarından birisini yaşıyorum. İnşallah bu 15 yıllık birikimle bu kadim şehre yine çok önemli hizmetlerde bulunacağız. Bizim en önemli görevimiz burada yaşayan insanların başını dik tutmak ve bu kadim şehre hizmet etmek. İnşallah bu dönemde de Konyalıların desteğiyle yine Konyamıza önemli hizmetlerde bulunacağımıza canı gönülden inanıyorum."

aw123048-06.jpg

Program, protokol üyelerinin toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

aw123048-03.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.