Konya Büyükşehir’den büyük iş fırsatı! 25 branşta tam 232 personel alınacak

Konya Büyükşehir’den büyük iş fırsatı! 25 branşta tam 232 personel alınacak
 Editör
Konya Büyükşehir Belediyesi, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere farklı branşlarda yeni personel alımı için ilana çıktı. Hangi alanlarda kaç kişi istihdam edilecek? Nasıl başvurulacak? İşte detaylar…

Belediye hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde sürdürülmesi ve hizmet kalitesinin düşmemesi için ihtiyaç duyulan alanlarda zaman zaman personel alımına giden Konya Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılının en büyük işçi alım hamlesini yapıyor.

BELEDİYENİN 2023 YILINDAKİ EN BÜYÜK İŞÇİ ALIM HAMLESİ

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin resim internet sitesinde yayınlanan ilana göre, belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere 25 farklı branşta tam 232 personel alımı gerçekleştirilecek. Hem merkezi hem de merkez dışında kalan bölgeleri kapsayan personel alımıyla ilgili ilanlarda, hangi alanlarda kaç kişinin istihdam edileceğine dair tüm detaylara yer verildi.

HANGİ BRANŞLARDA KAÇ PERSONEL ALINACAK?

İlanda hangi branşlarda kaç personel alınacağına ve kimlerin, hangi şartlarda başvuru yapabileceğine yönelik detaylara da yer verildi. Adaylar, 11 Kasım tarihine kadar https://isbasvuru.konya.bel.tr adresinden online başvuru yapılabilecek.

İlanlarla ilgili tüm detaylar için tıklayınız.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.