Konya Devlet Bahçeli'yi bekliyor

Konya Devlet Bahçeli'yi bekliyor
Milliyetçi Hareket Partisi'nin 16 Ekim Pazar günü Saat 16:00 da Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda yapacağı "2023'e Doğru, Aday Belli, Karar Net" Konya Mitingi öncesi MHP Konya İl ve İlçe Teşkilatlarında heyecanlı ve hummalı hazırlıklar devam ediyor.


Milliyetçi Hareket Parti'sinin 16 Ekim Pazar günü Saat 16:00 da Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda yapacağı "2023'e Doğru, Aday Belli, Karar Net" Konya Mitingi öncesi MHP Konya İl ve İlçe Teşkilatlarında heyecanlı ve hummalı hazırlıklar devam ediyor.


Miting hazırlıkları kapsamında MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan ve MHP'li yöneticiler bir yandan miting davetlerini sürdürüyor. Cumartesi günüde MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, MHP MYK Üyesi Güzide Çipan, Ülkü Ocakları Konya İl Başkanı Yusuf Kasım Akta ve MHP İl Yöneticileri MHP 31 İlçe başkanıyla bir toplantı yaparak il ve ilçelerde ki miting hazırlıklarını değerlendirdi. Daha sonra Kalaycı ve MHP'liler Karatay, Meram, Selçuklu ilçesi MHP mahalle temsilcileri ile Tantavi Kültür Merkezinde bir istişare toplantısı yaptı. Toplantıda mahalle temsilcileri Devlet Bahçeli'nin 16 Ekim'de Kılıçarslan Şehir Meydanında yapacağı mitinge ilgi ve alakanın çok yüksek olduğunu bu mitinge özellikle hanımların ve gençlerinde çok ilgi gösterdiğini belirtti.

whatsapp-image-2022-10-09-at-17-51-17-1.jpeg

whatsapp-image-2022-10-09-at-17-51-17.jpeg

whatsapp-image-2022-10-09-at-17-51-16-3.jpeg


MHP'liler miting gününe kadar Liderlerini Konya'da en güzel şekilde ağırlamak için hafta boyunca tüm ilçelerde çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyerek toplantıyı bitirdi.
Bu arada şehrin değişik noktalarında billboardlarda MHP Konya Mitingi reklamları da girdi.

whatsapp-image-2022-10-09-at-17-51-16.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.