Konya Diş Hekimleri Odası iftar programı düzenledi

Konya Diş Hekimleri Odası iftar programı düzenledi
 Editör
Konya Diş Hekimleri Odası tarafından düzenlenen programda diş hekimleri iftar sofrasında biraraya geldi.

Konya Diş Hekimleri Odası tarafından düzenlenen programda diş hekimleri iftar sofrasında buluştu.

Konya Bayır Diamond’nda düzenlenen programda konuşan Konya Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Mete Algen, “Pandemi ve depremler gösterdi ki birlik ve beraberliğimize daha çok önem vermemiz gerekiyor'' dedi.

a9862776-d37c-44d4-b42d-cdd69193b871.jpg

Daha çok bir arada olmanın daha çok kardeşlik ruhu içinde hareket etmek gerektiğini belirten Algen, ''Odamızın düzenlemiş olduğu iftar yemeğine hepiniz hoş geldiniz. İftar programında 20. Dönem seçimlerine değinen Başkan Dt. Mete Algen, “Bu birlik ve beraberlik ruhuyla Bugün burada 550-600 kişinin olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. İnşallah nice ramazanlara ve nice organizasyonlara hep birlikte sağlık ve afiyetle birlik ve beraberlikle kavuşmayı diliyorum. Sevgili meslektaşlarım biliyorsunuz önümüzde 20. Dönem için seçimler var. Öncelikle Demokratik bir ortamda, birleştirici, samimi, eğlenceli mesleğimizin onuruna yakışan mesleğimizin ve hepimizin kazanacağı güzel bir seçim süreci diliyorum. Yönetim adayları olarak hepinizi sandığa davet ediyoruz. Tekrar tüm meslektaşlarımı değerli ailelerini ve sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.