Konya Emniyet'inden "dur" ihtarına uymayan sürücüyle ilgili açıklama

Konya Emniyet'inden "dur" ihtarına uymayan sürücüyle ilgili açıklama
 Editör
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Seydişehir'de "dur" ihtarına uymayan ve trafik güvenliğini tehlikeye atarak aracıyla kaçan sürücüyle ilgili açıklama yaptı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, "dur" ihtarına uymayarak aracıyla kaçan ve kovalamaca sonucu yakalanan sürücünün gözaltına alınması sırasında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Seydişehir ilçesinde "dur" ihtarına uymayan ve trafik güvenliğini tehlikeye atarak aracıyla kaçan sürücünün yarım saat süren kovalamacanın ardından yakalandığı belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Ehliyetsiz olduğu anlaşılan sürücünün üzerinde ve araçta yapılan aramada bir muşta ve bir bıçak ele geçirilmiştir. Sürücü, ekiplerimizce gözaltına alınarak olayla ilgili tahkikat başlatılmış olup, olaya müdahale eden personelin varsa kusurunun tespit edilmesine yönelik araştırma yapılmaktadır."

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.