Konya “HUZUR” buldu

Konya “HUZUR” buldu
Yurt genelinde belli aralıklarla yapılan ve geçen hafta 3.sü gerçekleştirilen “Huzur Türkiye” Operasyonlarının Konya ayağında da önemli çalışmalar gerçekleştirildi

Türkiye genelinde Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığının ortaklaşa düzenlediği, “Türkiye Güven-Huzur” operasyonları meyvelerini veriyor. Emniyet güçlerinin koordineli çalışması neticesinde 11 Aralık, 29 Ocak ve 141 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen Huzur Türkiye Operasyonları sayesinde aranan binlerce şahıs yakalanırken, sayısız suç aletine el konuldu ve asayişin sağlanması adına başarılı adımlar atıldı.

Huzur Türkiye Operasyonları’nın Konya ayağında da önemli çalışmalar gerçekleştirildi. Tüm yurtta eş zamanlı yapılan operasyonlar kapsamında Konya’da her biri yaklaşık 1000 polisle gerçekleştirilen uygulamalarda yaklaşık 6 bin kişinin GBT sorgusu yapıldı. Binin üzerinde araçta arama yapılırken, restoran ve kulüplerde de uygulama yapıldı. Kent merkezinde bulunan cadde ve yollarda, eğlence mekanlarıyla, umuma açık yerlerde yapılan “Huzur” uygulamasıyla çeşitli suçlardan aranan 30’u aşkın şahıs gözaltına alındı. Çok sayıda işyeri ve araç sahibine de para cezası uygulandı.

Konya’da Cuma akşamı yapılan Huzur Türkiye-3 Operasyonu kapsamındaki denetimlerde 6 şahıs gözaltına alınırken 10 iş yerine çeşitli suçlardan 224 bin 720 lira para cezası uygulanmıştı. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.