Konya Polisi'nden silah kaçakçılarına operasyon!

Konya Polisi'nden silah kaçakçılarına operasyon!
 Editör
KOM ekipleri ruhsatsız silah ticareti yapan şahıslara operasyon gerçekleştirdi. Düzenlenen operasyonda 14 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.

Konya'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin ruhsatsız silah ticareti yapan şahıslara yönelik yaptığı çalışmalarda 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Aramalarda 14 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri yasa dışı silah temin eden ve ticaretini yapan şahıslara yönelik başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince ruhsatsız silah ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan titiz çalışmalar sonucunda 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şahısların üzerinde ve araçlarında yapılan aramalarda 14 adet 9mm ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan 4 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanununa muhalefet suçundan adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.