Konya, spor vadisine dönüyor

Konya, spor vadisine dönüyor
Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Konya’nın spor vadisine döneceğini söyledi

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 16. ödül töreninde konuşan Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, şehirdeki sportif projeler hakkında da bilgi verdi. Baykan, “Konya, her geçen gün spor alanında büyüyor. Hocacihan Mahallesi’nde yapımına başlanan yarı olimpik yüzme havuzumuz var. Bunun yanı sıra, yeni stadyumun yanına da tam olimpik bir havuz yapılacak. Bu havuz, Türkiye’nin 4. atlama kuleli havuzu olacak” dedi.

DUTLUKIR SPORLA CANLANACAK

Mehmet Baykan, “Türkiye’nin ilk kapalı veledrom inşaatı Dutlukır mevkiinde yapılacak. Bu yıl ihaleye çıkan projede gelecek yıl temeller atılacak. Yine bu bölgede 200 kişilik sporcu kamp eğitim merkezi ve çok amaçlı spor salonları ve antrenman yüzme havuzları yapılacak. Konya’da ciddi bir spor vadisi oluşacak” diye konuştu.

NİZAMİ AMPUTE SAHASININ YAPIMI BAŞLADI

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, ampute milli takımının Avrupa Şampiyonluğu’nun ardından Konya’ya bir saha sözü aldıklarını hatırlatarak, bu sahanın yapımının da Selçuklu ilçesinde başladığını müjdeledi.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.