Konya TEM'den lise öğrencilerine gezi

Konya TEM'den lise öğrencilerine gezi
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce, Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri kapsamında lise öğrencilerine yönelik “Şehrimi Tanıyorum” projesi yapıldı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce, Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri kapsamında lise öğrencilerine yönelik “Şehrimi Tanıyorum” projesi gerçekleştirildi.

TEM Şube Müdürlüğünce Cihanbeyli, Kadınhanı, Kulu ve Seydişehir ilçelerinde okuyan 100 lise öğrencisi il merkezine getirilerek Konya Panorama Müzesi, Mevlana Müzesi, Kelebekler Vadisi gezdirildi. Ayrıca öğrencilerle birlikte Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın anısına gösterimde olan “Aybüke: Öğretmen oldum ben” isimli sinema filmi izletildi.

50e536e2-80f9-4e49-b039-877936fe9598.jpg

Filmin sonrasında Tem Şube Ekiplerince öğrencilere, milli birlik ve beraberlik konusunda bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

81b19057-2a65-470e-92e1-a59d978070b1.jpg

Gezinin ardından yapılan projeden memnun olduklarını vurgulayan lise öğrencileri, milli ve manevi duyguları daha iyi öğrendiklerini ve bu projeye katılımlarından ötürü duydukları memnuniyetlerini vurguladı. Ayrıca bu tür projelerin devamının da yapılmasını isteyen öğrenciler Konya Emniyet Müdürlüğü ve TEM Şube Müdürlüğüne de teşekkür etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.