Konya'da 2 ayrı silahlı kavga: 11 gözaltı

Konya'da 2 ayrı silahlı kavga: 11 gözaltı
 Editör
Konya Karatay'da gerçekleşen 2 ayrı silahlı kavgada 11 şüpheli gözaltına alındı.

Konya Karatay'da meydana gelen 2 ayrı silahlı kavgada 11 kişi gözaltına alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nün konu ile ilgili yaptığı açıklama, "Geçtiğimiz günlerde Konya’nın Karatay ilçesinde iki ayrı silahlı kavga gerçekleşti. Silahlı kavganın görüntüleri sosyal medyada yayıldı ve vatandaşlar tarafından büyük tepki topladı. Aynı gün olaya müdahale eden Emniyet güçleri olaya karışan 11 şüpheliyi gözaltına aldı.

Doğuş Mahallesi’nde gerçekleşen olaylarda bir iş yerinin kurşunlandığı ve kavganın husumetli iki grup arasında yaşandığı anlaşıldı. Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli bir şekilde yürüttüğü çalışmalarda olaya karışan 11 şüpheli, iki adet tabanca ve bir adet uzun namlulu silahla birlikte yakalandı.

Gözaltına alınan ve emniyete götürülen zanlılardan Volkan D. ile Mehmet T, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İki şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı" ifadelerine yer verildi.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.