Konya'da 4 gün süren çocuk festivali sona erdi

Konya'da 4 gün süren çocuk festivali sona erdi
 Muhabir
Seydişehir belediyesi tarafından bu yıl 5.’si gerçekleştirilen ve 4 gün süren çocuk festivali sona erdi.

Millet bahçesinde gerçekleştirilen, birbirinden değerli ve eğlenceli atölyelerin, oyunların, gösterilerin yer aldığı çocuk festivali, binlerce çocuğun ve ailelerinin katılımıyla tamamlandı.

ilk ve ortaokul çağındaki birçok çocuk kitap ayracı atölyesinin, taş boyama atölyesinin, origami atölyesinin, uzay çadırının, ve gözlük ile uzay yolculuğu gösterisinin, meddah Osman ağa, Hacivat-Karagöz ile kıpır-çınar dede kukla gösterilerinin yer aldığı 5. çocuk sömestr tatillerini daha verimli geçirdi.

seydisehir-cocuk-festivali-2.jpg

Seydişehir’de fiziki belediyeciliğin yanında sosyal belediyecilikte de ilkleri gerçekleştirdiklerini, çocuk festivalinin de bu etkinliklerden biri olduğunu söyleyen belediye başkanı Mehmet Tutal, “Çocuk festivalimizi bu yılda dolu dolu geçirdik. Festivalde, çocuklarımızın ne kadar mutlu olduğunu gördük. Bizler için en önemli olan duygu, çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi, onların gülümsemesinin şehrimizi ve tüm dünyayı kuşatmasıdır. Çocuklarımız festivalimizle hem oyunun zevkini yaşadı. Çocuklarımız aileleriyle, mutlu ve verimli vakit geçirdiler. Çocuklarımızın her günü böyle mutlu olsun inşallah. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.