Konya'da Bayramın ilk günü: Büyük bir coşkuyla Bayramlaşma

Konya'da Bayramın ilk günü: Büyük bir coşkuyla Bayramlaşma
Konya Valiliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi'nin ortak düzenlediği bayramlaşma programı Taş Bina Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapıldı.

Konya'da Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programı, Konya Valiliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Taş Bina Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. Program kapsamında, protokol üyeleri bir araya gelerek bayramlaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, merkez ilçe belediye başkanları, askeri ve mülki erkan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile ulusal ve yerel basın temsilcilerinin katıldığı programda, bayramlaşma ve Ramazan Bayramı'nın manevi önemi üzerine konuşmalar yapıldı.

Bu etkinlikte, Konya'nın birlik ve beraberliğini pekiştirmek ve bayram coşkusunu paylaşmak adına önemli bir platform oluşturulmuş oldu.

fe9tdssq02jfd9r8kr7f4ahvv0cigbxno6pzfnkm.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.