Konya’da çocuk kaçırma iddiası!

Konya’da çocuk kaçırma iddiası!
 Muhabir
Konya’da yol kenarında okul servisinin gelmesini bekleyen iki çocuğun yanına otomobiliyle yanaşan bir şahsın, ‘Servis arızalandı beni gönderdiler’ diyerek çocukları kaçırma girişiminde bulunduğu iddia edildi

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü Konya’da şok etkisi oluşturdu. Yol kenarında okul servisinin gelmesini bekleyen iki çocuğun yanına otomobiliyle yaklaşan bir şahsın çocuklara “Okul servisiniz arızalandı. Beni gönderdiler” diyerek çocukları kaçırmak istediği iddiası sosyal medyada hızlı bir şekilde yayıldı.

O GÖRÜNTÜLER AN BE AN KAMERALARA YANSIDI

Bir öğretmenin velilerin bulunduğu whatsapp grubunda paylaştığı görüntülerde, yol kenarındaki çocukların yanına yaklaşan şahıs, otomobilini park ettikten sonra arabadan iniyor. Arabanın önce ön kapısını, sonra da arka kapısını açıp çocukları arabaya almaya çalışıyor. Ancak çocuklar arabaya binmeyip itiraz ediyor. Bu sırada otomobil uzaklaşıp, yön değiştirerek tekrar aynı yere geliyor. Çocuklar da geriye doğru hamle yapıyor. Ardından çocukları taşıyacak olan okul servisi geliyor. Çocuklar koşar adım servise binerken, yol kenarındaki otomobil de hızla uzaklaşıyor.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI, SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Gündüz vakti, göz göre göre yapılan bu çocuk kaçırma girişiminin ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenilirken, şehir genelindeki tüm okullardaki idareciler ve öğretmenler uyarı mesajları gönderdi. Veliler ise okul önlerinde güvenlik tedbirlerinin artırılmasını istiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum