Konya’da doğal gaz zehirlenmesi: 5 kişi hastaneye kaldırıldı

Konya’da doğal gaz zehirlenmesi: 5 kişi hastaneye kaldırıldı
Konya'nın Karatay ilçesinde doğal gaz sızıntısından zehirlenen 5 kişi tedavi altına alındı.

Konya Karatay'da bir apartmanda meydana gelen olayda doğal gaz hattının borularından sızan gaz apartaman sakinlerinden 5 kişiyi etkiledi. Gazdan etkilenen kişiler sağlık ekiplerin ilk müdahalesinin ardından kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

İHA'dan alınan habere göre; Konya'da bir apartmanda meydana gelen doğal gaz sızıntısı sonucu gazdan etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

aw143202-01.jpg

Olay, 12.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Erler Mahallesi Kırbaşı Caddesi üzerindeki 4 katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman içerisinde doğal gaz hattının borularından sızan gazın kokusunu hisseden apartman sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese gelen ekipler ilk olarak doğal gaz hattını kapattı. Apartman içerisine sızan gazdan ise 5 kişi etkilendi. Gazdan etkilenen 5 kişi sağlık ekiplerin ilk müdahalesinin ardından kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. AFAD ekiplerinin apartman içerisindeki çalışmaları sürerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

aw143202-02.jpg

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.