Konya'dan Filistin'e destek, İsrail'e lanet!

Konya'dan Filistin'e destek, İsrail'e lanet!
Konya, Aksaray, Karaman ve Afyonkarahisar'da, İsrail'in saldırılarında Filistin'de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.Cuma namazının ardından Konya'daki Mevlana Meydanı'nda ellerinde bayrak ve pankartlarla Filistin'e destek...

Konya’da vatandaşlar sivil toplum kuruluşları iş birliğinde cuma namazı sonrası Mevlana Meydanı'nda toplandı.Kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarınca düzenlenen programda konuşan Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, İsrail'i lanetlediklerini söyledi.

aw052341-03-1.jpg

Ellerindeki pankart ve bayraklarla İsrail’i protesto eden kalabalık, tekbir getirerek sloganlar attı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile yapılan basın açıklamasının ardından Filistin’de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Daha sonra dua edildi.

f8uqfmcwgaagbm8.jpeg

aw052341-01.jpg

Filistin’e destek sloganları atılırken işgalci İsrail'in lanetlendiği programa AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Kılca, Sivil Toplu Örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

f8uwqvjwuaa2f1e.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.