Konya'da genç kıza bıçaklı saldırı

Konya'da genç kıza bıçaklı saldırı
Konya'da parkta kız grubu ile tartışan 16 yaşındaki genç kız bıçaklandı.

Konya'da yaralanan genç kız hırsını ailesinden çıkardı.

Konya'da parkta kız grubu arasında çıkan kavgada bıçakla yaralanan 16 yaşındaki genç kıza, ilk müdahale sağlık kabinindeki hemşire tarafından yapıldı.

YAKINLARINA EL SALLADI

Yaralının, ambulansa alındığı sırada yakınlarına el sallaması dikkat çekti.

BAŞKA BİR KIZ BIÇAKLADI

Olay, 17.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Nene Hatun parkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park içerisinde kız grubu arasında çıkan sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası 16 yaşındaki A.O., henüz kimliği belirlenemeyen başka bir kız tarafından karnından bıçaklandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi.

AMBULANSA ALINIRKEN EL SALLADI

Olayın ardından şüpheli, bıçağı olay yerinde atıp kaçarken, yaralı A.O. ise park içerisinde bulunan sağlık kabinine sığındı. Burada görevli hemşire tarafından ilk müdahalesi yapılan genç kız, daha sonra sağlık görevlilerinin gelmesiyle ambulansa taşındı. Bu sırada genç kızın, sedyeyle taşındığı sırada olay yerinde bulunan yakınlarına el sallaması dikkat çekti. Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan A.O.'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

"BİR ANDA ÇIĞLIK KOPTU"

Yaralıya ilk müdahaleyi yapan hemşire Hilal Ekiz, "Bir anda bir çığlık koptu. Koşarak 2 kız geldi bir tanesinden kan akıyordu. Kavga sırasında bıçaklanmış. Buraya aldık tamponunu yaptı. Oksijeni düşmeye başlamıştı, oksijen taktım. Daha sonra ambulans geldi. Hastanın durumu stabil olarak hastaneye kaldırıldı" dedi.

Konya'da genç kıza bıçaklı saldırı

Konya'da genç kıza bıçaklı saldırı

Konya'da genç kıza bıçaklı saldırı

Konya'da genç kıza bıçaklı saldırı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.