Konya'da gıda güvenliği çalışmaları değerlendirildi

Konya'da gıda güvenliği  çalışmaları değerlendirildi
 Muhabir
Konya'da, Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Sedat Ildız ve Konya Valisi Vahdettin Özkan ile gerçekleşen bir toplantıda, gıda güvenliği çalışmaları değerlendirildi.

Konya'da, Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Sedat Ildız, Vali Özkan ile gerçekleşen bir toplantıda, gıda güvenliği çalışmaları değerlendirildi.

Toplantıya, İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen, Gıda ve Yem Şube Müdürü Ramazan Sobayoğlu ve Vali Vahdettin Özkan'ın koordinasyonunda toplantı gerçekleştirildi.

Toplantının ana gündem maddesi, vatandaşların güvenilir gıdaya erişimini sağlamak ve tüketici sağlığını korumak amacıyla yapılan ve yapılacak faaliyetlerin değerlendirilmesiydi. Bu kapsamda, gıda güvenliği konusunda atılacak adımlar, denetimler, kontrol mekanizmaları ve ilerleyen süreçte yapılacak planlamalar ele alındı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.