Konya'da Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Konya'da Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında
Bir ayda 8 farklı Elkart dolum makinesinden 10 bin liraya yakın para çalınmasıyla ilgili aranan iki şüpheli, güvenlik kameralarından yola çıkılarak yakalandı

Konya'da yaklaşık bir ay içinde 8 farklı toplu ulaşım kartı dolum makinesine zarar verilerek, 10 bin liraya yakın para çalınmasıyla ilgili aranan iki şüpheli, güvenlik kameralarından yola çıkılarak gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin farklı noktalarına yerleştirilen Elkart dolum makinelerine zarar verilerek, yaklaşık 10 bin liranın çalınmasıyla ilgili soruşturma başlattı.

Son bir ayda 8 ayrı makinenin zarar gördüğünü belirleyen polis, olayların yaşandığı yerde inceleme yaptı ve makinelerden birinde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini izledi.

Görüntülerden kimlikleri belirlenen şüpheliler Y.A. ve A.A, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Şüphelilerin, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Polisin incelediği güvenlik kamerası görüntülerinde, cihazın kapağını zorlayarak açan şüphelinin cebindeki tornavida ile paraların bulunduğu bölümü de açarak paraları aldığı görülüyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.