Konya’da, içinde 40 yolcusu bulunan otobüs yandı!

Konya’da, içinde 40 yolcusu bulunan otobüs yandı!
 Muhabir
İzmir’den yola çıkan, Hatay istikametinde ilerleyen ve içinde 40 yolcusu olduğu öğrenilen şehirlerarası yolcu otobüsü Konya’nın Ereğli ilçesinde bir anda alev alarak yandı

Konya’nın Ereğli ilçesinde şehirlerarası yolcu taşıyan bir otobüs bir anda alev alarak yanmaya başladı. Olay, sabah saatlerinde Konya – Adana Karayolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde meydana geldi. Dinlenme tesisinde mola veren otobüs, henüz bilinmeyen bir nedenle bir anda alev alıp yanmaya başladı.

İçinde 40 yolcusu bulunan otobüsün alev alıp yanmaya başlaması üzerine otobüste bulunan yolcular hızlı bir şekilde tahliye edildi.

ereglide-ootobus-faciasi-cok-sayida-yarali-var-2.jpeg

Tahliye edilen otobüsteki yangının büyümesi üzerine ilk müdahale çevredekiler tarafından yapıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen Konya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri de hızlı bir şekilde müdahale ederek otobüsteki yangını kontrol altına alıp söndürdü. Ancak otobüsün kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.