Konya’da icradan satılık dubleks daire! Bu fiyata kaçmaz!

Konya’da icradan satılık dubleks daire! Bu fiyata kaçmaz!
 Muhabir
Konya Ilgın’da bulunan bir ev icra nedeniyle satışa çıkıyor. Dubleks ev için istenen bedel ise 1 milyon 300 bin TL olarak açıklandı. İşte detaylar…

İlan Portalı’nda yer alan ilana göre: Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/418 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri:

Konya İli, Ilgın İlçesi, ILICA Mahallesi, Havuçlu kırı mevkide, 251 Ada, 40 Parsel, G Blok Bodrum - Zemin - 1. Kat 11 Nolu Nolu Bağımsız Bölümlü mesken niteliğindeki taşınmazın tamamı satılacaktır. Satışa konu taşınmaz Ilıca mahallesi 24 28 f pafta, 251 ada 40 nolu parsel, altında bodrumu olan dubleks 15 blok kargir mesken ve arsası vasfı ile 27.754,08 m2 kayıtlıdır. Elif Yapı Kooperatifi olarak yapılmış ve kat mülkiyetli Kurulmuştur. Kıymet takdiri yapılan daire G blok 11 nolu bağımsız bölüm meskendir.1/125 arsa paylı dubleks meskendir. Ilgın belediyesi imar planı içerisinde yer almaktadır. İmar planına göre 4 kata imarlı konut sahasına isabet etmekte olup H:12,50 TAKS:0,30 ve KAKS;1,20 olarak imarlıdır. İmar planına göre ada olarak batı cephesinde 8m, güney ve doğu cephesinde 10m ve kuzey cephesinde 5m çekilmek suretiyle imarlıdır. Parselde Elif Yapı Kooperatifi adına alınmış 25/11/2004 tarih ve 2004/13 sayılı yapı kullanma izne vardır, Daireler yığma olarak yapılmış 15 bloktan oluşmaktadır. Bir daire brüt 251,00 m2 yapı alanına sahiptir. Adres kayıt sisteminde Ilgın Sahip Ata Mahallesi 119407 .sokak no:2 B adresinde kayıtlıdır. Elif Yapı Kooperatifi G Blok 11 bağımsız bölüm mesken bodrum kat, zemin kat, ve birinci kattan oluşan kuzey-güney cepheli bağımsız bölümlüdür. Kooperatif evleri blok nizam olarak yapılmıştır. G blok 12 daireli bitişik dairelerden oluşmaktadır. Dairenin doğu ve batısı Kapalıdır. Üzeri kiremit kaplamalı kırma çatılıdır. Girişi güney cephesindedir. Giriş kapısı demir doğramalıdır. İçerisinde bodrum katında kömürlük ve garaj olarak 2 odası, zemin katında mutfak, tuvalet ve oturma odası vardır, Çatı arası da bir odası vardır. Pencereleri PVC doğramalıdır. Merdivenleri mermer kaplıdır. Odaların tabanı laminant kaplıdır. Banyo, mutfak ve tuvaletinin tabanı ve duvarları seramik kaplıdır. İçi alçı sıvalı saten boyalıdır. Dairenin dış kısmı bakımsız olup boyaları yer yer dökülmeye başlamıştır. 251,00 m2 brüt yapı alanı görünmesine rağmen sadece odaları büyüktür. Sonuçta iki oda, bir salon, bir mutfak, 1 banyo ve lavabo tuvalet ile bir çatı arası odası kullanılabilmektedir. Blok güneyde bulunan tarım arazilerine bakmaktadır. Giriş cephesi tarlalara bakan yoldadır. Bulunduğu alanda her türlü alt yapı hizmeti vardır. Telefon, elektrik, kanalizasyon, içme suyu ve doğalgaz mevcuttur. Mutfağında mermer tezgah ve tezgah altı ve üstü dolabı mevcuttur. Elif Yapı Kooperatifinde 125 adet daire bulunmaktadır. Kooperatifte bulunan dairelerin bir kısmı halen boş durumdadır. Yakınında cami cami inşaatı vardır. Yakınında işyeri ve okul yoktur. Çarşı merkezine dolmuş ile gidilip gelinebilmektedir. Kıymet takdirine konu G blok 11 bağımsız bölüm numaralı dubleks mesken 3-A grubu yapılar sınıfına girmekte olup yıpranma payı % 30'dur.

İLAN BİLGİLERİ:

Adresi: Salip Ata Mah. 119407 Sok. No: 2B Elif Yapı Kooperatifi G Blok No: 11 Ilgın / KONYA

Yüzölçümü: 215 m2 Arsa

Payı: 1/125

KDV Oranı: %18

İmar Durumu: İnşaat tarzı Ilgın Belediyesi İmar planı içerisinde 4 kata imarlı konut sahasına isabet etmekte olup, H:12,50, TAKS: 0.30 ve KAKS:1.20 olarak imarlıdır.

Kıymeti: 1.300.000,00 TL

Kaydındaki Şerhler: Diğer: yönetim planı tarihi:30/05/2005 yevmiye :1574

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.