Konya'da kayınvalidesini öldüren kişi suç makinesi çıktı!

Konya'da kayınvalidesini öldüren kişi suç makinesi çıktı!
Ayrı yaşadığı karısını ve kayınvalidesi sokak ortasında bıçaklayarak, kayın validesini öldüren zanlının 28 adet suç kaydı çıktı.

Çarşamba günü sabah saatlerinde ayrı yaşadığı karısını ve kayınvalidesi sokak ortasında bıçaklayarak kaçan şahıs polis ekiplerince yakalandı. Şahsın 28 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Olay 09 Mart Çarşamba günü saat 08:15 sıralarında Konya’nın Meram İlçesi Konevi Mahallesi Feritpaşa Caddesinde meydana geldi.

Fatma Gümüş, kızı Hatice K. ile yürüyüşe çıktığı sırada Hatice K.’nın boşanma aşamasında olduğu eşi Abdullah K. ile karşılaştılar. İkili arasında çıkan tartışmada Abdullah K. eşi ve kayınvalidesini bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldıktan sonra Fatma Gümüş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kızı H.K.’nın ise hayati tehlikesi devam ediyor.

28 ADET SUÇ KAYDI BULUNAN ZANLI TUTUKLANDI

Olay sonrasında şüpheli şahsın peşine düşen Cinayet Büro Amirliği Ekipleri Abdullah K.2yı yakaladı. Yapılan incelemelerde Abdullah K.'nın Kasten Yaralama, Tehdit, Mala Zarar Verme, Uyuşturucu ve daha birçok suçtan 28 adet suç kaydı olduğu anlaşıldı.

Kayınvalidesini öldüren ve eşini ağır yaralayan Abdullah K. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca kasten adam öldürme ve kasten adam öldürmeye teşebbüs suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.