Konya'da ki o üniversiteden boykot için devrim gibi karar

Konya'da ki o üniversiteden boykot için devrim gibi karar
Konya'da faaliyet gösteren Karatay Üniversitesi boykota katılım için büyük bir adım attı. Personel ve diğer ödemeler için yöntem değiştiren yönetim kararı sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi'nden devrim gibi bir karar geldi İsrail-Filistin çatışmalarının sürdüğü İsrail'in çoğunluğu çocuk olmak üzere bir çok sivili katlettiği olaylarda Türkiye'den büyük tepkiler gelmişti. Konya'da ki çoğu belediye ve iştirakleri boykota katılım sağladılar. Konya'da bulunan KTO Karatay Üniversitesinden boykota katılım için maaşların artık Troy ödeme sistemi ile ödeneceği bilgisi geldi. MasterCard,Visa ve Maestro gibi ödeme yöntemleri boykot edilip yerli ödeme sistemi olan Troy'a geçilmesi kararı alan Üniversite yönetimi,alınan bu kararı İnstagram hesabından "Tüm çalışanlarımızın maaş kartlarının TROY altyapısına geçilmesi hususunda gerekli çalışmalar tamamlanmıştır" paylaşımı yapıldı.


Troy ödeme sistemi nedir?

Türkiye'nin ilk ve tek yerli ödeme sistemidir. Kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kart hizmeti vermektedir. TROY'un açılımı "Türkiye'nin Ödeme Yöntemi"dir. Bu yerli ödeme sistemi, bankalar ve işletmeler arası para akışını sağlayan elektronik bankacılık yöntemi olarak kullanılıyor.

trouuu.jpg


Troy'a nasıl geçilir?

Troy karta geçmek için iki yol vardır:

Mevcut Kartınızı Troy Altyapısına Geçirmek

Bu yöntem için, müşterisi olduğunuz bankanın müşteri hizmetlerini arayarak veya şubesine giderek kartınızı Troy altyapısına geçirmek istediğinizi belirtmeniz gerekir. Banka, kartınızın Troy altyapısına geçmesi için gerekli işlemleri yapacaktır. Bu işlem genellikle birkaç gün içinde tamamlanır.

Yeni Bir Troy Kartı Almak

Bu yöntem için, Troy logolu kart veren bir banka veya elektronik para kuruluşuna başvurmanız gerekir. Başvuruyu banka şubesinden, internetten veya mobil uygulamadan yapabilirsiniz. Banka, başvurunuzu değerlendirdikten sonra size bir Troy kartı verecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.