Konya'da küçük kızı yaşça büyük erkekle nişanladılar

Konya'da küçük kızı yaşça büyük erkekle nişanladılar
 S. Yazı İşleri Müdürü
Konya'da küçük bir çocuğun kendisinden yaşça büyük biriyle sözde nişanlanması ve görüntülerin sosyal medyada yayınlanması infiale sebep oldu.

Son zamanlarda Tik Tok uygulaması ile yayılan ve içeriği suç olan sosyal medya paylaşımlarının bu seferki durağı Konya oldu.

Tik Tok kullanıcılarının büyük tepki gösterdiği paylaşımda 13 yaşındaki küçük bir kızın, kendisinden yaşça büyük biriyle sözde nişan töreni düzenlendiği görüldü.

Konya'yı ayağa kaldıran nişanda küçük kızın babası, 13 yaşındaki öğrenci kızı C. S.'yi mahalleden komşuları Ali G. nişanladı.

DAMAT KIZAN BÜYÜK

Damat Ali G.'nin C. S.'den 15 yaş büyük olması ayrıca tepki çekti. Davetliler de nişanı kameraya çekip sosyal medyada yayınladı. O görüntüler bakanlığı harekete geçirdi.

15 YAŞ FARK VAR

Osman S. adlı kişi, okul çağındaki kızını aralarında 15 yaş fark olan Ali G. ile nişanlandırdı. Sosyal medyada paylaşılan skandala karışanların ifadeleri alındı, görüntülerle ilgili inceleme başlatıldı.

BAKANLIK DEVREYE GİRDİ

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri görüntüler üzerine inceleme başlattı.

Jandarmanın, inceleme kapsamında C.S. ve nişanlandığı Ali G. ile aile fertlerinin ifadesine başvurduğu öğrenildi.

TİK TOK PAYLAŞIMINA GÖZALTILAR YAŞANMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde kendisini 'laz kızı' olarak tanıtan bir kadın uygunsuz Tik Tok paylaşımları üzerine gözaltına alınmıştı.

İfadesinin ardından serbest kalan kadının paylaşımlarına devam ettiği görülmüştü.

KOCAELİ'NDE DE GÖZALTI

Müstehcen paylaşımlar sebebiyle Kocaeli'nde de bir kadın Tik Tok paylaşımları sebebiyle gözaltına alındı. Kadın emniyetteki işlemleri sonrası serbest bırakıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.