Konya'da narkotik operasyonu: 2 Torbacı yakalandı

Konya'da narkotik operasyonu: 2 Torbacı yakalandı
 Editör
Konya'nın Kulu ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu hap ele geçirilirken, 2 şüpheli tutuklandı.

Konya'nın Kulu ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleşen operasyonda uyuşturucu hap ele geçirilirken, 2 şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere operasyon yapıldı. İlçeye bağlı Yeşiltepe Mahallesi istikametinde sanayi sitesi önünde bir aracı durduran ekipler, araçta ve araç içerisindeki S.A. ve S.Ç.'nin üzerinde arama yaptı. Araçta ve şahısların üzerinde suç unsuruna rastlanmazken, yapılan çalışmada şahısların yol kenarında bir taşın altına siyah poşet içerisinde sakladığı 390 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli emniyetteki işlemlerin sonrasında sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.